Leveranstid 1-2 arbetsdagarKostnadsfritt byteFri frakt över 1100 kr.

Persondata politik

 

Generelt

Vår integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. Policyn gäller för  ”www.milker.se”, för all vår kommunikation och  alla relaterade tjänster.
Genom att acceptera denna Integritetspolicy samtycker du till att vi får samla in, använda, lämna ut och spara dina personuppgifter på de sätt som beskrivs i denna Integritetspolicy. Vid förändring i vår integritetspolicy kommer denna sida att uppdateras.

Vad är GDPR?

GDPR är en dataskyddsförordning och en förkortning av “General Data Protection Regulation”. GDPR börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018 och ersätter den nuvarande Personuppgiftslagen (ofta förkortad PUL).

GDPR och PUL har många likheter men några viktiga skillnader. Den största och viktigaste skillnaden är att du som användare av olika tjänster får större kontroll över dina personuppgifter.

Vem är registeransvarig för mina personuppgifter?

Det svenska företaget, Milker - DK-27534600, “Milker”, Dyrehavevej 8, DK-2930 Klampenborg) är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Vilken typ av personuppgifter samlar ni in och hur använder ni och behandlar ni mina personuppgifter?

Vi samlar in persondata som du skickar in till oss till exempel när du lägger en order, anmäler dig till vårt nyhetsbrev, kontaktar vår kundservice eller medverkar i tävlingar. Dina personuppgifter som du skickar in till oss kan innehålla kontaktinformation, personnummer och information om din betalning. Nedan kan du läsa mer ingående hur vi behandlar dina personuppgifter.